Англия победи с 3:0 Сенегал в осминафинал от програмата на

...
Англия победи с 3:0 Сенегал в осминафинал от програмата на
Коментари Харесай

Англия разказа играта на Сенегал по пътя към осминафиналите

Англия победи с 3:0 Сенегал в осминафинал от програмата на Мондиала в Катар. В идната фаза противник на англичаните ще бъдат актуалните международни първенци от Франция.

Тимът от Острова реши мача в границите на десетина минути в края на първото полувреме. От самото му начало те бяха по-настоятелният тим, само че имаха усложнения да стигнат до благоприятни условия за гол. Всъщност, до рухването на първото попадение, Сенегал бе отборът с по-добрите шансове да открие резултата.

В 39-ата минута. Джуд Белингам пусна пас към нахлуващия Джордан Хендерсън, който с удар без закъснение от точката на дузпата матира Менди.

Дълбоко в добавеното време Хари Кейн най-сетне откри головата си сметка на шампионата в Катар. Той направи резултата 2:0. Белингам започва бърза контраофанзива и откри Фил Фодън. Звездата на Ман Сити пусна пас към Кейн, който остана самичък против Менди и не сгреши.

Букайо Сака направи резултата 3:0 в 57-ата минута. Фил Фодън се отличи с втора асистенция. Той напредна по лявото крило и подаде към перлата на Арсенал, който не сгреши.

Около четвърт час преди края Сар стреля от директен свободен удар, само че около левия непряк дирек на Пикфорд. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР