Англия обърна с 3:1 Италия в група С на квалификациите

...
Англия обърна с 3:1 Италия в група С на квалификациите
Коментари Харесай

Англия би Италия и се класира за Евро 2024

Англия обърна с 3:1 Италия в група С на квалификациите за. По този метод островитяните се класираха за шампионата. Англия си подсигурява първото място в групата с 16 точки, а Италия заема трето място с 10 точки. Адзурите се нуждаят от наложителни две победи в последните два мача от групата против Северна Македония и Украйна. Победата е първа за англичаните като хазаин над този съперик от ноември 1977 година

Италия откри в 15-ата минута. Джовани ди Лоренцо бе изтърван от Маркъс Рашфорд по десния фланг и центрира, а Джанлука Скамака направи 0:1.

Съдията Клеман Тюрпен свири дузпа за Англия в 28-ата минута за нарушаване против Джуд Белингам. Хари Кейн осъществя дузпата за 1:1, пращайки топката в левия ъгъл на вратата. Това беше.

Англия обърна развоя на мача и поведе с 2:1 в 57-ата минута. Фил Фоудън подаде към Белингам, който продължи към Рашфорд, а той преодоля Донарума. В 33-ата минута Кейн се разписа за вторипът и направи 3:1. Той се пребори със Скалвини и с Бастони, излезе самичък против Донарума и осъществя. Така Кейн има към този момент седем попадения и две асистенции в последните шест мача за националния отбор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР