Англия надигра Шотландия с 3:1 в приятелска среща на Хемдън

...
Англия надигра Шотландия с 3:1 в приятелска среща на Хемдън
Коментари Харесай

Англия победи Шотландия с 3:1 в приятелска среща на Хемдън Парк в Глазгоу

Англия надигра Шотландия с 3:1 в другарска среща на " Хемдън Парк " в Глазгоу.

Фил Фоудън в 32-рата, Джуд Белингам в 35-ата и Хари Кейн в 81-вата минута означиха попаденията за гостите, а Хари Магуайър си означи автогол в 67-ата минута.

Англия нанесе двоен удар в границите на три минути в средата на първото полувреме. Първо в 32-рата минута Маркъс Рашфорд получи пас в наказателното поле, върна за Кайл Уокър, който стреля по земя и след благополучен рикошет във Фил Фоудън топката се озова във вратата за 0:1.

След това в 35-ата минута при едно безредие в наказателното поле изглеждаше, че офанзивата на " трите лъва " е притъпена, само че Анди Робътсън не съумя да почисти топката и я подаде в краката на Джуд Белингам, който без съмнение стреля във вратата за 0:2.

Две минути по-късно домакините желаеха дузпа за игра с ръка на Марк Геи. Давиде Маса прегледа обстановката с ВАР, само че реши, че няма съображение да уточни бялата точка.

В началото на втората част Шотландия върна интригата. Робъртсън опита пас по земя към собствен съотборник и Хари Магуайър с неумела интервенция прати топката в личната си врата.

Все отново Англия реши всичко в своя изгода в 81-вата минута. Белингам се освободи пред наказателното поле и пусна пас в кулоар към Хари Кейн, който стреля във вратата за крайното 1:3.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР