Англичаните са пострадали от проливни дъждове и наводнения, след като

...
Англичаните са пострадали от проливни дъждове и наводнения, след като
Коментари Харесай

"Лоренцо" не изплаши британките, полуголи жени излязоха в страшния дъжд и вятър СНИМКИ

Англичаните са потърпевши от проливни дъждове и наводнения, откакто останки от някогашния вихър, прочут като бурята Лоренцо са удари Англия с ветрове над 100 км / ч.

В Агенцията по околна среда са получени 28 сигнала за наводнения и осем предизвестия за наводнения в цялата страна, защото дъждът от половин месец ще падне върху към този момент мократа земя до края на седмицата.



Говорител съобщи: „ Локално наводняване от реки и повърхностни води е допустимо, само че не се чака в елементи на Англия и Уелс в неделя и понеделник. Земята, пътищата и някои парцели могат да наводнят и тук-там евентуално ще има разстройства при пътешестване. " По-голямата част от предизвестията са в Мидланд и на север от Англия.

Лошото време обаче не попречи на някои дами да се насладят на нощна разходка. Снимки демонстрират по какъв начин смели дами са излезли в дъждовните и ветровити условия в Лийдс, както и наводнено футболно игрище в Северен Йоркшир.



„ В елементи от южната и югозападната част на Англия ще има пориви напразно от 80 до 30 км / ч, а по крайбрежието те могат да стигнат до 100 до 110 км/ ч. И това може да докара до някои разстройства при пътешестване. ", съобщи метеорологът Алекс Диакин от Мет Офис.

Кралска национална избавителна работа предизвестява хората да не се излагат на заплаха, като приближават кейове и скали в опит за селфи с големите талази за декор.Човек може да почине, в случай че бъде отмъкнат от вълните в морето пометени в морето в опит за най-хубавия кадър на „ Това съм аз и Лоренцо “.



„ Имаме щастието, че към този момент нямаме огромните приливи и отливи, които донесоха със себе си всички проблеми с наводненията предходната седмица, само че въпреки всичко ще има огромни талази, свързани със мощния вятър. “, разясняват от службата.




Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР