Англичанин, преселил се да живее у нас, обра оборота на

...
Англичанин, преселил се да живее у нас, обра оборота на
Коментари Харесай

Англичанин ограби заведение в Слънчев бряг

Англичанин, преселил се да живее у нас, обра оборота на механа и скри плячката в чорапите си. Удара поданикът на кралицата направил точно на националния празник 3 март в заведение в курорта Слънчев бряг, написа Телеграф. Това оповестиха през вчерашния ден от полицията. Оттам допълниха, че чужденецът е задържан, а парите върнати.

Сигналът за дръзката кражба бил подаден от притежателя на кръчмата в Слънчев бряг. Мъжът позвънил на тел. 112 към 16 ч. и дал всички детайлности за чужденеца. Той разказал пред ченгетата, че парите изчезнали от касовия уред, до момента в който служителката изпълнявала поръчка на прилежаща маса.

По думите на 26-годишната жена по същото време в заведението имало трима англоговорещи клиенти. В хода на инспекцията изчезналите 350 лв. били открити в чорапите на един от тях, непрекъснато пребиваващ в добричкото село Росен.

Мъжът се оказал добре прочут на криминалистите. В селото, където преди години се открил да живее, настояват, че и различен път е попипвал. Образувано е досъдебно произвеждане, парите са върнати назад на притежателя на заведението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР