Ангел Христов- Геле от криминалния тандем Братя Галеви се е

...
Ангел Христов- Геле от криминалния тандем Братя Галеви се е
Коментари Харесай

Слух в Narod.bg: Геле – убит с медикаменти? Ангел Христов се върнал в България, за да стане свидетел срещу Бойко

Ангел Христов- Геле от престъпния тандем Братя Галеви се е върнал скрито в България още преди 1 месец, с цел да стане очевидец против Бойко Борисов. Това разкри източник на Narod.bg от спецслужбите, като се базира на данни от ДАНС.

Реклама

Според мълва в ъндърграунда, пък, Геле е умрял от провокиран с лекарства инфаркт, с цел да му се попречи да показа с проверяващите информацията, която знае за бизнеса на някогашния министър председател Бойко Борисов. Това занапред ще би трябвало да се откри след на аутопсия.

Да не забравяме, че Ангел Христов и Пламен Галев са някогашни чиновници на Централна работа за битка с проведената престъпност в Министерство на вътрешните работи (ЦСБОП), предходник на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, и по тази линия са разполагали с задоволително данни за Бойко Борисов, както за предишното му като част от СИК, по този начин и за битието му на кмет, основен секретар на Министерство на вътрешните работи и след това министър председател, безапелационен е източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР