Ангел Червенков е треньор, който много добре познава обстановката в

...
Ангел Червенков е треньор, който много добре познава обстановката в
Коментари Харесай

Ангел Червенков: Защитата ни е проблем, Заря работи по немски модел

Ангел Червенков е треньор, който доста добре познава ситуацията в българския и украинския футбол. Той приказва пред „ Мач Телеграф “ за идния мач сред Заря и ЦСКА.

„ При „ алените “ има проблеми. Не знам дали може да каже, че тимът е в рецесия, само че си има своите компликации. Според мен най-вече са те в отбрана, в центъра на защитата. След излизането на Антов нещата се разнообразни. Все още няма нужната непоклатимост. Другият проблем е в средата на терена. Юга има епизодични проблясъци. Жеферсон не играе там по принцип. Вион също му е мъчно на този пост. ЦСКА си има проблем, нужна е класа. А класата коства пари “, съобщи още Червенков.

Той разяснява и положението на Заря. „ Нещата се трансформират непрестанно в последните 2 години. Заря е клуб с положителни финансови благоприятни условия и желае да се развива доста. Те са добър тим. Треньорът също заслужава позитивни думи. Заря е прагматичен. Опитва се да играе по немски модел. Все още обаче нещата при тях са в развой на създаване “, съобщи Червенков.

„ Първият мач сред двата тима бе забавен. Определено ЦСКА бе по-добър през първото полувреме, само че през втората част не бе по този начин. Сега е значимо кой от двата тима ще осъществя първи гол “, добави още Червенков.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР