Анелия и Диляна Попова твърдят, че си имата гадже ресторантьор Наскоро

...
Анелия и Диляна Попова твърдят, че си имата гадже ресторантьор
Наскоро
Коментари Харесай

Главоблъсканица! Баджаначки ли са Анелия и Диляна Попова

Анелия и Диляна Попова настояват, че си имата гадже ресторантьор

Наскоро поп фолк звездата призна обществено връзката си с ресторантьора Любомир Захаринов, като пусна общата им фотография от почивката им в Атина.

Друг  е въпросът, че на нея ясно си проличава какъв брой „ доста я обича “ Любо. Тя го гушка и го гледа все едно мъж не е видяла, влюбена, че чак „ изгубена “, а той седи все едно е дърво. Не единствено че не я прегръща, ами и не прави опит за топлота и любов.

Диляна Попова пък неотдавна проговори за „ огромната си обич “,изместила трайно от сърцето й Асен Блатечки. Знаем, че с „ неприятното момче на киното и театъра “ имаха сложна, да не кажем невъзможна обич. Той ту се връщаше при първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, дарила го с щерка, ту акостираше при Диляна Попова. От манекенката той има наследник Борил.

Но синеочката от Гулянци признава, че с Асен единствено поддържали положителни другарски връзки, поради общото им дете.

Иначе от две години Диляна Попова била бясно влюбена в ресторантьора Лъчезар Захариев. И тук идва главоблъсканицата, той същия мъж на Анелия, с преднамерено посменено име, или има доста съвпадения сред двамата?!

„ Да, от две години сме дружно и съм щастлива. Сега не съм единствено обичана, само че се усещам и спокойна. Нещо, което го нямах с Асен, евентуално поради характерите ни “, реди манекенката.

 

 

Тагове: Любомир Захаринов Лъчезар Захариев Анелия Диляна Попова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР