Андрей Зографски е от съосвнователите на Спаси София“. Той се

...
Андрей Зографски е от съосвнователите на Спаси София“. Той се
Коментари Харесай

Андрей Зографски е 8 в листата на ПП-ДБ, майка му водила антибългарски протести в Македония

Андрей Зографски е от съосвнователите на „ Спаси София “. Той се оказва и 8-ми в листата на ПП-ДБ за кметските избори в София. Абсурдът обаче е, че до момента в който Зографски се е уредил в София и даже е подготвен да се занимава с политика и ръководство в България, майка му Солза Гърчева стачкува против „ българизацията “ на Северна Македония.

Още през предходната година имаше ясни позиции на македонци, по отношение на, разликите на майка и наследник. Македонците са възмутени от дейностите на майката на Андрей Зографски от „ Спаси София “. Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България. Това написа Димче Ямандиев във фейсбук преди няколко месеца.

Този скандал обаче не пречи на Зографски, а очевидно и на Политическа партия – Демократична България да го подредят в редиците на локалните избори. „ Пълна полуда, Солза стачкува против българизацията, а Андрей,

нейният наследник, живее в България и е един от водачите на Фондация „ Спаси София “, написа той.

„ Северномакедонският политик Солза Гърчева се похвалила на формалната си страница, че стачкува против „ францускиот претекст “, разяснява в профила си Любомир Милошев.

„ В локалната телевизия „ Алфа “ тя даже назовава предлагането на френското председателство асимилаторско, ползвайки нормалните македонистки и антибългарски тези.

В същото време нейният наследник, Андрей, почтен младеж, е деен столичен либерал в България, деятел и част от екипа на Спаси София.

И не, не се заяждам, гняв ме е на лицемерието – синът у София во европската уния, майката на барикадите в Скопие против приемане на френското предложение, тъй като обслужвало България.

Госпожата или е извънреден двуличник, като съвсем цялата политическа класа в Скопие, или взима по 4к от руското/сръбското посолство в РСМ, с цел да приказва против нашата страна и Европейски Съюз.

А Андрей от Спаси София кръстосва столицата ни в битка за европейска и правова България. Ако следваме логиката на майка му, он е предавник с български пасош, асимилатор и фашист. Оф, напълно се обърках. “, написа още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР