Андрей посвети наградата си от „Игри на волята“ на дъщеря

...
Андрей посвети наградата си от „Игри на волята“ на дъщеря
Коментари Харесай

Андрей след „Игри на волята“: Вече съм български гражданин и не съжалявам!

Андрей посвети премията си от „Игри на волята“ на щерка си
Андрей сграбчи огромната премия в „Игри на волята“. Вчера във финалния епизод на предаването той победи Паулина и Симеон и стана победител в третия сезон на формата.

Днес в „Събуди се“ Андрей разкри страстите си  от игрите и успеха, както и проектите си за бъдещето. Победителят даде и скъп съвет на всички бъдещи участници в риалитито.
Изпитание
За Андрей най-голямото тестване в „Игри на волята“ е неналичието на неговите близки. „Не чаках, че мога да устоя толкоз доста време без родителите си, без жена ми и детето. Това е извънредно съществено психическо натоварване. Знаех, че физически съм чудесно квалифициран, само че не подозирах, че ще устоя толкоз доста от психическа гледна точка“, споделя Андрей.
Най-трудната битка
Победителят признава, че финалната борба в предаването е била най-трудна, само че и най-готина. „Финалната борба беше най-трудна, само че и най-готина. Точно поради нея се записах за присъединяване в „Игри на волята: България“.

Исках непременно да я печеля и знаех, че мога да го направя. Когато излязох на плажа и видях всички съставни елементи на борбата си споделих: „Ако не мога да ги преодолея и да печеля, защо съм пристигнал на арената въобще!“, разкрива Андрей.

Той споделя и че успеха в „Игри на волята“ е „най-запомнящата се и сладка победа“ в живота му, тъй като когато излезеш на арената не знаеш какво те чака там.

Наградата от 100 000 лв. Андрей посвещава на щерка си. „Посвещавам премията на щерка си. Искам по-скоро да стартира да посещава детска градина, а ние с жена ми да си починем малко. Защото сме 24/7 с детето. Или единият е на работа, а другият го гледа.

Няма на кой да я оставим даже за 10 минути. Също по този начин мисля да я запиша да тренира гимнастика или тенис“, споделя проектите си за бъдещето спечелилият, написа nova.bg.
Преместването в България
Андрей разкрива и коя е най-голямата борба в живота му. „Най-голямата борба в живота ми е преместването ми в България. Да напусна страната, в която съм роден и където съм живял 25 години. Тук си нямах никого. Вече съм български жител и не скърбя, че направих тази крачка“.
Ценен съвет към бъдещите участници
Андрей дава и съвет на бъдещите участници в „Игри на волята“: „Съветът ми към бъдещите участници е да изчакат да настъпи техния час“.

А почитателите на Андрей могат бъдат радостни, тъй като в идващия сезон на риалитито има огромна опция да забележим и неговата брачна половинка, която към този момент се е записала за кастинг. „Съпругата ми също доста желае да взе участие в „Игри на волята: България“ и към този момент се записа за кастинга.
 Андрей сграбчи огромната премия в
Андрей сграбчи огромната премия в „Игри на волята“ сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР