Андрей Перла не изключва руснаците да стигнат до Полша. Според

...
Андрей Перла не изключва руснаците да стигнат до Полша. Според
Коментари Харесай

Руснаците ще стигнат до Полша? Русия е изправена пред опасно изкушение в Украйна

Андрей Перла не изключва руснаците да стигнат до Полша. Според него към този момент не би трябвало да има „ пространство “ под формата на Украйна сред страната ни и Запада. Русия обаче е изправена пред рисково прелъщение, което може да й попречи да реализира цялостна Победа, предизвестява политологът.

Западната реторика във връзка с спора в Украйна се промени до неразбираемост. Европейските и американските медии се надпреварват да вършат доста тревожни прогнози за Киев и никой не има вяра във опцията за победа на украинските въоръжени сили, както се акцентира в предаването „ Скритите смисли “ на канала Царград.

Миналите илюзии бяха разсеяни и в този момент политиците в Съединени американски щати и Европейски Съюз не бързат да дават нови пакети за помощ за управлението на Незалежная. Неотдавнашното пътешестване на украинския водач Владимир Зеленски до Съединените щати приключи с цялостно крушение - идната партида доставки по този начин и не беше контрактувана.

Това слага силите на киевския режим в доста сложна обстановка на фронта. И без това тежката обстановка заплашва да докара до финален провал на защитата на ВСУ без западната поддръжка. На този декор Русия от ден на ден се загатва за договаряния и сюжет за заледяване на военните дейности.

И очевидно у нас се появи фигура, способна да поеме функционалностите на бизнесмена Роман Абрамович, който при започване на СВO играеше основна роля в консултациите в Турция, акцентира политическият коментатор на „ Първи съветски “ Андрей Перла в ефира на програмата.

" Дайте ни нашето "

Експертът уточни главната опасност, която през днешния ден може да попречи на цялостната победа на Москва и да обезврежда достиженията на съветските военослужещи на бойните полета:

Перла обаче уточни рисков признак, който евентуално може да се трансформира в неверен завой, и става дума за активирането на политика Григорий Явлински:

Това не е просто политически мастодонт, той е правоприемник на ръководството на Елцин. Явлински е индивидът, който през цялото това време беше най-системният, най-уважаваният и, би трябвало да му отдадем дължимото, като либерал, не бе видян в никакво нарушаване на закона.

Явно отново ще взе участие в президентските избори. И на този декор започнаха да приказват, че Явлински може да стане договарящ от съветска страна като част от някакъв подмолен разговор за заледяване на спора. Сякаш Абрамович не ни беше задоволителен...

Според наблюдаващия на „ Първи съветски “, в тези клюки има рационално зърно и то се крие във обстоятелството, че Западът най-вероятно в действителност ще беседва с Явлински:

" Русия би трябвало да граничи с Полша "

Ако мирният развой се възобнови и спорът в действителност бъде замразен, нашите съперници надали ще устоят дълго, без да нарушат режима на прекъсване на огъня, счита политологът.

Ако създадем наивното съмнение, че Киев ще съблюдава договореностите, въпреки всичко ще възникне въпросът какво ще се случи в Украйна при помирение.

Бившият главнокомандващ на НАТО в Европа Джеймс Ставридис твърди, че стопанската система на Незалежната ще тръгне внезапно нагоре и че страната ще бъде изправена пред переспективите на Южна Корея. Но това е единствено реторика, а в реалност същинската й орис е доста по-тъжна.

Така Брутният вътрешен продукт на Украйна през днешния ден е 80 милиарда щатски $, два пъти по-малко, в сравнение с преди експлоадирането на военните дейности. И бюджетът на Незалежната към този момент не може да бъде „ вързан “, даже и с голям недостиг, без западната помощ.

Въоръжените сили на Украйна не могат да съществуват без директни доставки на оръжие, това се отнася даже за обикновени неща като пистолетните патрони. Самата страна не създава нищо, а обществената й сфера се поддържа от Европа и Щатите.

– акцентира Перла.

Според него е безусловно явно, че към този момент не би трябвало да има никакъв лимиттроф сред Русия и Запада, не би трябвало да има такова „ уплътнение “ или прокси под формата на Незалежната:

ВСУ аха-аха ще се посипе и разпадне

Царградският наблюдаващ цитира и мнението на военачалника Александър Сладков, който предвижда бърз излаз от спецоперацията:

По мнението на Перла, в този момент сме някъде тъкмо преди момента, в който отбраната на украинските войски ще рухне, т.е. повратната точка към този момент е доста близо:

Експертът добави, че Русия към този момент е решила главните проблеми със снабдяването на фронта, доста е нараснала производството на оръжия и затова „ тежестта на залпа “ на съветските войски, както обичат да споделят военните специалисти, в този момент е доста по-голямо от това на украински войски:

Андрей Перла призна, че е комплициран, не схваща за какво и защо към момента се бият бойците от украинските въоръжени сили. Той добави, че има единствено един отговор на този въпрос:

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР