Андрей Арнаудов не е подарил и едно цвете на жена

...
Андрей Арнаудов не е подарил и едно цвете на жена
Коментари Харесай

Брутално: Андрей Арнаудов не зарадва жена си дори с цвете за празника!

Андрей Арнаудов не е подарил и едно цвете на жена си Емануела Толева

Продуцентът даже се изфука в мрежата с действието си.

Той даже брутално се изцепи, съгласно мнозина, че не тачи този женски празник.

Но преди абсурдът да избухне с цялостна мощ и почитателите тотално да се отвратят от опосума, той побърза да изясни постъпката си.

„ Баба и мама не честваха и не тачеха този празник. Дори по времето на соца. Смятаха го за кич. Не е значимо да подариш едно цвете на жена си или приятелката си единствено на този ден, а да го правиш всеки останал ден от годината “, изясни постъпката си Андрей Арнаудов.

СЛед което добави още:

„ Не подарих на жена си цвете на 8-ми март, тъй като желая да го върша всеки ден от годината. Няма да поздравя публично и българските дами за празника. Но въпреки всичко приветствам тези дами, които са щастливи на този ден и подържат жив празника “, извини се Андрей Арнаудов.

Мнозина го адмирираха за смелостта да си признае това, което мисли. Други обаче го нападнаха гневно.

„ Ти отново си подарявай цветя на жена си колкото пъти искай през годината! Ама това си е празник, освен това формален, другояче къде отиват традициите “, насметоха го в мрежата.

За да замаже ненапълно неудобството Андрей акцентира, че сътрудника му Иван Христов тачи празника. И го е отбелязал дружно с жена си Ирина и майка си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР