Андреа ще е до Кубрат Пулев до време на най-важния

...
Андреа ще е до Кубрат Пулев до време на най-важния
Коментари Харесай

Андреа плътно до Кобрата в най-важния му мач

Андреа ще е до Кубрат Пулев до време на най-важния мач в кариерата му. Кобрата излиза против Антъни Джошуа за международната купа в тежка категория в събота в Лондон. Сблъсъкът ще е в „ Арена Уембли “, а измежду едвам 1000-те фенове ще е и обичаната на боксьора ни.

Нещо повече певицата ще е до Пулев по време на целия му престой в Лондон.

Тя отпътува за британската столица дружно с Кубрат и брат му Тервел. По-късно и самата Андреа се издаде, качвайки стори в инстаграм от самолета.

„ Тръгваме “, бе единственият текст към късото клипче. При идването си тримата, плюс останалите от екипа на Кобрата, са минали проби за ковид. След това са изолирани в хотела им до излизане на резултатите. Пулев и компания избраха да се настанят наоколо до „ Арена Уембли “, където ще са и тренировките му преди огромния мач.

Боксьорът ни няма да има право да напуща стаята си за друго с изключение на за заниманията до петък. А компания очевидно ще му прави не различен, а самата Андреа. До момента тя не е била на нито един мач на Кобрата отвън България. Край кръга бе видяна единствено на дуелите му в „ Арена Армеец “. Но пропусна предходния му конфликт за международната купа с Владимир Кличко през 2014-а.

Неведнъж Андреа е споделяла, че изживява доста тежко мачовете на Кубрат и по тази причина избира да ги гледа сама вкъщи. Но в този момент ще е до него за най-важния дуел в цялата му кариера. След скандалната разлъка при започване на лятото двамата се събраха неотдавна. И го разкриха с обща фотосесия за реклама на нова марка водка.

Малко по-късно Андреа призна, че Кобрата е любовта на живота й. „ След 13 години няма по какъв начин и двамата да не изпитваме усеща един към различен. За да има някакви усеща, значи те се подклаждат от него “, добави тя. Явно Кубрат е съумял да измоли амнистия от нея и двамата още веднъж са дружно. Дали този път е вечно, следва да разберем, написа „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР