Андреа и Диона са се хванали за гушите, а причината

...
Андреа и Диона са се хванали за гушите, а причината
Коментари Харесай

Андреа псува и заплашва да счупи главата на Диона, изтекоха скандални чатове

Андреа и Диона са се хванали за гушите, а повода е много странна. Ако би трябвало да сме точни, Андреа е избесняла крепко, в случай че съдим единствено от чатовете, които се появиха в нета. Оказва се, че Андреа нападнала с думи Диона в Instagram, а в основата на абсурда сред двете певици, е озвучителят на изпълнителката на " Употребена ". За обстановката разкри самата Диона на сторита в Instagram, които по-късно изчезнаха.

Виж още: Ники Михайлов бръкна под блузата на Николета за ЧРД, тя - сантиментална

Диона схванала, че озвучителят не работи с колежката ѝ и решила да го потърси. Андреа обаче решила, че би трябвало да се намеси и да раздаде правораздаване по български - т.е с псувни и закани. 

Андреа написала на колежката си, че не ѝ е прелестно да се занимава с нейния озвучител. Диона пък ѝ върнала, че си търси човек за работа и откакто схванала, че не работят дружно, решила да го предложения. Андреа наподобява е много ревностна обаче, тъй като е отправила директна пазлаха: " Следващият път ще ти счупя главата ", написа певицата на шльокавица и добавя, че Диона " не е доста интелигентна ", отново написано на шльокавица.

Виж още: От Италия към Гърция: Снахата на Халваджиян сподели секси форми от плажа

 Instagram

Диона от своя страна дала отговор, че няма да се занимава повече с въпросния озвучител, който ще си остане все по този начин без работа. " Ще си намеря озвучител, само че твоят ще стои без работа с теб ". С тези думи младата певица несъмнено е жегнала самочувствието на по-голямата си колежка, само че каквото повикало, такова се обадило.

 Instagram

Ако Мара Отварачката беше забъркана в този скандал, би споделила да не ѝ се търси разговор, държанието на Андреа не е дамско, не е за дама, в случай че има такива искания. Права би била, не е дамско да се псува, както и да не се написа на кирилица.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/diona_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР