Андреа Белоти е все по-близо до преминаване в състава на

...
Андреа Белоти е все по-близо до преминаване в състава на
Коментари Харесай

Разчистен е пътят на Белоти към Рома

Андреа Белоти е все по-близо до прекосяване в състава на Рома. " Петела " не крие желанието си да се причисли към " вълците ", като в този момент пътят за това е открит, откакто римляните продадоха младата си звезда Феликс Афена-Гиян на Кремонезе, написа " Калчомеркато ".

Трансферът на 19-годишния ганаец в новака в Серия " А " към този момент е контрактуван. Кремонезе ще заплати за правата му 7 милиона евро, като в контракта не е включена уговорка за назад откупуване, каквато желаеха от Рома.

Напускането на Афена-Гиян отваря място за Белоти в състава на Рома. Италианският национал до момента поддържаше форма в Сицилия, като чакаше търпеливо обажане от " вълците " и в това време отхвърли оферти от няколко други клуба.

Сега той ще подпише с клуба от Рим за 3 години, като заплатата му ще бъде 2,8 милиона евро на сезон, плюс спомагателни бонуси. Очаква се " Петела " да дойде в италианската столица в идващите дни, с цел да мине наложителните медицински прегледи и да постави подписа под контракта си с " вълците ".

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР