Андреа Банда Банда ще бъде новата водеща на Вечернотошоу по

...
Андреа Банда Банда ще бъде новата водеща на Вечернотошоу по
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда сменя Георги Любенов във Вечерното шоу на БНТ

Андреа Банда Банда ще бъде новата водеща на " Вечернотошоу " по Българска национална телевизия.

Тя ще размени Георги Любенов, който беше лице на предаването през последните шест месеца. Любенов води и уикенд изданията на утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира ", а през есенния ТВ сезон пое и вечерното съботно токшоу.

Андреа Банда Банда е известна като основател на наличие и инфлуенсър в обществените мрежи, само че към този момент има и ефирен опит. Тя беше коментатор в " На кафе " с Гала по Нова ТВ. През 2022 година беше част от екипа на Българска национална телевизия, който правеше предаванията за мачовете от Световното състезание по футбол в Катар.

Тя е учила постановка в Лондон, основател е и на канала " Дръж ми пуканките " във VBox7, в който правеше ревюта на филми и сериали.

Очаква се тя да поеме вечерното шоу на 8 февруари, като ще води в пролетния сезон.

Георги Любенов беше петият водещ на предаването, което по този начин и не намира непрекъснато лице. Досега в същата роля влизаха радиожурналистът Димитър Павлов, комикът Ники Станоев и артистът Орлин Павлов (в " Събота вечер с Българска национална телевизия " )

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков споделя пред " 24 часа ", че изборът на Андреа Банда Банда е на копродуцентите, които пробват да привлекат и по-млада публика.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР