Андре Брауър, носител на две награди Еми, участвал в хитовите

...
Андре Брауър, носител на две награди Еми, участвал в хитовите
Коментари Харесай

Почина звезда от хитов сериал

Андре Брауър, притежател на две награди " Еми ", взел участие в хитовите телевизионни сериали " Бруклин 9-9 " и " Убийство: Животът на улицата ", е умрял в понеделник след малко боледуване на 61-годишна възраст.

Брауър беше прочут най-много с ролята си на праведния капитан Реймънд Холт в комедийния полицейски сериал " Бруклин 9-9 ", предаван от 2013 година до 2021 година Стоическата и невъзмутима персона на героя му, само че дълбокото му възприятие за човещина, го направиха незабавно любим на почитателите на шоу.

Брауър се радва на подем в края на кариерата си точно с този ситком, който  сериозността на героя му провокира необикновен комедиен резултат. Строгият, многостранен капитан Холт в последна сметка се оказа неговият най-дълго просъществуващ воин, появявайки се в 153 епизода през осемте сезона на сериала.

След като учи спектакъл в Станфорд и Джулиард, той дебютира на екрана в драмата Glory от Гражданската война от 1989 година, в която играе с Дензъл Уошингтън, Морган Фрийман и Матю Бродерик. Скоро по-късно той играе детектив Уинстън Блейк във възраждането на паметния сериал Коджак.

Браугър се появи в поддържащи функции в голям брой нашумели филми, в това число Първичен боязън, Маршът на милионите на Спайк Лий, Фантастичната четворка: Възходът на сребърния сърфист, Мъглата и Тя сподели. Той също по този начин се появява в шестия сезон на The Good Fight, както и в обособени епизоди на сериали като Law & Order: Special Victims Unit, Bojack Horseman и Jackie Chan Adventures.

Брогер бе женен и има трима им сина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР