Анджело Джузепе Ронкали, папа Йоан XXIII, е 261-ят папа на

...
Анджело Джузепе Ронкали, папа Йоан XXIII, е 261-ят папа на
Коментари Харесай

Срещал ли се е папа Йоан XXIII с НЛО?

Анджело Джузепе Ронкали, папа Йоан XXIII , е 261-ят папа на Римокатолическата черква - от 28 октомври 1958 година до гибелта си през 1963 година.

Срещал ли се е той с извънземни? Този въпрос се задава от феновете на тайните теории, които са уверени, че това е истина.

Всички подозрения и теории по този въпрос стартират, когато фенове на НЛО конспирациите стартират да загатват, че в градините на Кастел Гандолфо папа Йоан е имал среща с представители на извънземна цивилизация през лятото на 1961 година. На срещата папата отишъл дружно с персоналния си секретар Лорис Каповила. Те се разхождали в градината, когато към тях се спуснал галактически транспортен съд във формата на паница. Секретарят стоял настрана, до момента в който папата се доближил до летателния апарат и поздравил създание, което доста приличало на човек.
 о
Папата и извънземният представител се разходили сами из градините, само че диалогът, който провeли си останал цялостна тайнственост.
След това чуждоземецът се прибрал в летателния уред и изхвърчал в незнайна посока.

 нло и папата
Няма доказателства, че всичко това е истина. Скептиците гледат с подигравка, само че феновете на тайните теории имат вяра, че такава намира се е състояла.

И още:



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР