Анджелина Джоли в момента е на интензивно турне, с което

...
Анджелина Джоли в момента е на интензивно турне, с което
Коментари Харесай

Брад Пит с ново тежко обвинение към Джоли

Анджелина Джоли сега е на интензивно турне, с което разпространява новия филм на Marvel Eternals. На съвсем всички министър председатели по света, актрисата води и своите деца, с които минава дружно по аления килим.

Джоли нормално се появява с пет от своите шест наследници, като съвсем всички са в тийнейджърска възраст - 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло, както и 13-годишните близнаци Вивиан и Нокс. С тях се появява и осиновеният от Камбоджа, 20-годишен наследник на звездата. Мадокс. Единствено осиновеният от Виетнам, 17-годишен Пакс не съпровожда майка си на министър председателите на новия ѝ филм.

Всичко това обаче не се харесва изключително на някогашния брачен партньор на Джоли – Брад Пит, с който тя към момента води разгорещени правосъдни борби за попечителството на общите им деца.
свързани новини15840на 29.10.2021
Според източник на американски вестник, че той счита, че Анджелина употребява децата им за реклама. " Трудно е да се разбере по какъв начин това държание и парадирането с децата на аления килим е в техен най-хубав интерес. Брад в никакъв случай не е извеждал децата си обществено. Той рядко приказва за тях в медиите ", разяснява сътрудникът.

Джоли и Пит са във война от цели пет години, след необятно разгласената им разлъка през 2016 година, когато двамата си споделиха " Сбогом " скандално, след единствено две години брак и 11-годишна връзка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР