Анджелина Джоли, която постепенно изостави актьорската си кариера в полза

...
Анджелина Джоли, която постепенно изостави актьорската си кариера в полза
Коментари Харесай

Анджелина Джоли става журналистка

Анджелина Джоли, която последователно изостави актьорската си кариера в интерес на филантропичната си ангажираност с Организация на обединените нации, реши да стане журналистка. Звездата ще пуска материали в американското списание " Тайм ". Удостоената с " Оскар " за кино лентата " Луди години " ще написа по разнообразни тематики, като се концентрира най-вече върху миграцията, спорове и правата на индивида. Нейните публикации ще се появяват ежемесечно на всички платформи на " Тайм ", посочи основният редактор на изданието Едуард Фелсентал.

Статия, която ще бъде оповестена в списанието от 1 юли, към този момент е качена на уеб страницата му. Озаглавена е " Какво изискуем на бежанците ". Авторката написа: " Според интернационалното право подпомагането на бежанците не е алтернатива, а обвързване. Напълно е допустимо да се подсигурява безвреден и обективен граничен надзор и политика за имиграция на хора, като се поемат отговорностите ни за подкрепяне на бежанците. "

Първата обява на Джоли излезе през април със заглавие " Защо дамите са ключът към мира в Афганистан ". На какво ли ще бъде отдаден идващият й материал?
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР