Анджелина Атанасова стана популярна със своето сексапилно излъчване, но за

...
Анджелина Атанасова стана популярна със своето сексапилно излъчване, но за
Коментари Харесай

Плеймейтката, чието порно изтече онлайн, говори за хейта и ще си прави ли нови операции

Анджелина Атанасова стана известна със своето сексапилно лъчение, само че за жалост преди време тя стана обект на противен тормоз, откакто в нета изтече нейно интимно клипче. В наши дни много девойки стават обект на сходни офанзиви, което е повече от срамно, само че неотдавна красивата Анджелина описа, че не се срами от видеото и даже имала много такива клипчета на телефона си.

Красавицата е много откровена с почитателите си и постоянно дава отговор на техни въпроси в Instagram. Именно от такава поредност разбираме, че Анджелина се вълнува от рецензиите, тъй като са градивни, само че ги приема единствено от верните хора. За нея хейт мненията не са от голяма важност и не им обръща внимание. " Не можеш да приемаш от всеки рецензия и да я приемаш за нещо градивно ", безапелационна е изкусителката.

Виж още: " Правила ли си секс на обществено място? ": Дебора скандализира почитателите с откровения

Анджелина не крие, че си е правила пластични корекции и даже описа в стори, че е подготвена за трета интервенция, само че на този стадий към момента разучава повече за клиниките, търси информация и ще показа повече за този развой, когато вземе и финалното решение. Ако се чудите по какъв начин Анджелина си изкарва парите, то ето ви малко инфо: Красавицата развива сполучливо собствен фешън бранд и има много триумфи в това занятие.

Виж още: Скандали, алкохол и малко хвърлени яйца: Топ 5 на най-известните резили на Жени Калканджиева 

Изображение: https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР