Анджела Сканлън претърпя още един гаф на живо по телевизията

...
Анджела Сканлън претърпя още един гаф на живо по телевизията
Коментари Харесай

Феновете на BBC Strictly Come Dancing изпаднаха в истерия заради гафа на живо на Анджела Сканлън само часове след пускането на спойлер

Анджела Сканлън претърпя още един гаф онлайн по малкия екран в събота вечерта единствено часове откакто инцидентно пусна спойлер на Strictly Come Dancing в петък вечер.

По време на шоуто онлайн в събота, ирландският водещ, 39, беше забелязан да поздравява Лейтън Уилямс и Никита Кузмин, откакто те получиха четири десетки от съдиите. Но тъкмо по същото време артистът Оли Александър се появи на екрана, с цел да разгласи, че ще показват Обединеното кралство на състезанието за ария на Евровизия следващата година.

Анджела не разбра, че е на фотографията на 33-годишния Оли до момента в който прегръщаше Лейтън и Никита, само че откакто се обърна, бързо осъзна, до момента в който изричаше: " О, извинявай! " преди да покрие устата си от позор.

Преминавайки към Twitter, в този момент X, феновете бързо реагираха на сцените, като един човек сподели: „ Анджела Сканлън осъзнава, че в действителност е на ТВ НА ЖИВО, евентуално е връхната точка на финала #Strictly #StrictlyFinal “ до момента в който различен добави: „ Анджела Сканлън има фенски миг с Оли Александър е то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР