Анджела Рейнър каза, че не е направила нищо лошо“, докато

...
Анджела Рейнър каза, че не е направила нищо лошо“, докато
Коментари Харесай

Анджела Рейнър казва, че не е направила „нищо лошо“, докато полицията проверява спора в сградата на общинския съвет

Анджела Рейнър сподели, че не е направила „ нищо неприятно “, до момента в който полицията взема решение дали да проверява изказванията, че е нарушила изборния закон.

Полицията в Голям Манчестър по-рано този месец сподели, че заместник-лидерът на лейбъристите няма да бъде изправен пред следствие по обвиняванията. Но след лобиране от страна на депутати от торите, силата сподели, че ще огледа още веднъж.

Попитана за решението, госпожа Рейнър сподели на Mirror: „ Нямах опция да го прегледам, само че мненията ми не са изменен – не съм направил нищо неприятно и мненията ми са тъкмо такива, каквито бяха. “

В неоторизирана биография на някогашен връстник на Торите лорд Ашкрофт съседите настояват, че тя е живяла в къщата на брачна половинка си Марк Рейнър, макар Г-жа Рейнър остава записана в изборния лист в някогашния си общински съвет на миля надолу по пътя. Критиците желаеха тя да бъде разследвана за нарушение на изборния закон, защото твърдяха, че е предоставила погрешна информация за това къде живее.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР