Анди Мъри заяви пред Sky Sports, че ще вземе участие

...
Анди Мъри заяви пред Sky Sports, че ще вземе участие
Коментари Харесай

Анди Мъри ще участва на Мастърс-а в Синсинати

Анди Мъри съобщи пред Sky Sports, че ще вземе присъединяване в идния Western & Southern Open. Наскоро британецът показа, че се приготвя душевен за американските шампионати, въпреки че към момента не се усеща изцяло спокоен да играе в Съединени американски щати.

„ През последните години не можех да играя на доста шампионати от Големия шлем и не знам какъв брой още сходни шансове ще имам. Докато се усещам най-малко относително добре ще желая да играя на огромните шампионати даже с ясното схващане, че съществува риск за здравето ми. Липсва ми вълнението да си на огромната сцена “ показа някогашният водач в ранглистата.

„ Обичам да играя на огромните шампионати. Без почитателите няма да е същото, само че професионалните съревнования в действителност ми липсват и съм подготвен да поема всички опасности, пред които съм изправен “ сподели още Мъри.

Предварителният лист с участници на Western & Southern Open включва 16 играчи от Топ 20, измежду които Новак Джокович, Рафаел Надал, Доминик Тийм и актуалният първенец Даниил Медведев. Част от тях обаче към момента не са удостоверили присъединяване в шампионата.

Мъри разяснява и рестриктивните мерки, с които играчите ще бъдат длъжни да се преценяват.

„ Само треньорът и физиотерапевтът ми ще дойдат с мен. Най-важното нещо в тази ситуация е играчите и щабовете им да имат постоянни застраховки. Ако отидеш там и се заразиш, ще би трябвало да прекараш няколко седмици в американска болница, а това ще коства доста скъпо. Застраховките са извънредно значими в тази обстановка “ сподели още носителят на три трофеи от Големия шлем.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР