Анди Мъри може да печели мачове срещу най-добрите тенисисти в

...
Анди Мъри може да печели мачове срещу най-добрите тенисисти в
Коментари Харесай

Валверду: Анди Мъри все още може да печели срещу топ тенисистите

Анди Мъри може да печели мачове против най-хубавите тенисисти в света и почитателите имат шанс, че към момента могат да гледат трикратния победител в шампионати от Големия шлем на корта, съобщи някогашният треньор на британеца и на българина Григор Димитров - Даниел Валверду.

В момента венецуелецът е асистент на Стан Вавринка, който надделя Мъри с 6:1, 6:3, 6:2 в първия кръг на " Ролан Гарос " по-рано през годината. Именно това проваляне накара седемкратния първенец от шампионат за Големия шлем Матс Виландер да каже, че британецът изразходва “уайлдкард” квоти, които другояче могат да оказват помощ доста на по-млади и свежи тенисисти.

" Невероятно е, че Мъри се завърна от травмата. Късметлии сме, че той към момента може да ни радва на корта ", сподели Валверду, който беше треньор на Мъри сред 2010 и 2014, когато шотландецът завоюва купите в Съединени американски щати и Англия, както и злато от Олимпиадата в Лондон.

" Докато може да поддържа тялото си крепко и не изпитва болки, той ще реализира положителни резултати. Няма да се изненадам, в случай че идващият сезон бъде мощен за него. Анди към момента може да печели против топ тенисистите на огромните шампионати и аз в никакъв случай не бих го отписал ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР