Анатоли Станев подаде заявление за освобождаване от поста областен управител

...
Анатоли Станев подаде заявление за освобождаване от поста областен управител
Коментари Харесай

Областният управител на Русе подаде оставка

Анатоли Станев подаде заявление за освобождение от поста регионален шеф на област Русе. Искането е изпратено до Министерски съвет /МС/. Важно е да се означи, че той следва да извършва функционалностите на регионален шеф дорешението на Министерски съвет за освобождението му. „ С актуалното декларирам настояването си да бъда освободен от длъжността регионален шеф на област Русе, по което искане Ви апелирам да приемете съответното решение поради пълномощията Ви по Закона за администрацията “, се споделя в написаното от Станев.

Припомняме, че Станев встъпи в служба като регионален шеф на 14.01.2022 година, като част от кабинета „ Петков “ от квотата на политическа партия „ ИТН “. Той взе участие и в последните два служебни кабинета.

„ Все по-често ставаме очевидци на предадени полезности, от нас зависи в какви времена желаеме да живеем. Нека дадем образец и да не се трансформираме в политически марионетки “, разяснява Станев. „ Много постоянно хората се намират на кръстопът сред достолепието и интереса. Това обаче не важи за тези, които са избрали да бъдат поредни. Жалкото е, че редица от така наречен държавници не осъзнават този факт и се трансформират в заложници на непознати хрумвания. Разменените функции и обърканата реалност не водят до нищо положително – те са просто част от следващия ден, в който не си заслужава да отстъпваш от правилата си “, добави още регионалният шеф на Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР