Анастейша Лин Нюкърк се ражда на 17 септември 1968 г.

...
Анастейша Лин Нюкърк се ражда на 17 септември 1968 г.
Коментари Харесай

Анастейша: edna борбена жена на 50!

Анастейша Лин Нюкърк се ражда на 17 септември 1968 година в Чикаго, Илинойс, в фамилията на артист и актриса от Бродуей.

В тийнейджърска възраст е диагностицирана с заболяването на Крон (хронично заболяване на червата, което изисква лекуване през целия живот), само че това не пречи на бъдещата певица да се занимава с танци.

Заедно със сестра си се вземат участие като танцьорки в разнообразни шоупрограми, а през 90-те стартират първите ѝ опити да пробие на музикалната сцена . Изявява се като беквокалист , а малко преди да навърши 30 година съумява да притегли вниманието на музикални продуценти.

Дебютният ѝ албум “Not That Kind” излиза през 2000 година и реализира триумф най-много в Европа, Азия и Океания, а с втория си – “Freak of Nature”, реализира и по-голям интернационален триумф. Анастейша става разпознаваема с дрезгавия си глас и високите тонове, които съумява да взима .

Докато се приготвя за интервенция за понижаване на бюста, през януари 2003 година певицата схваща, че има рак на гърдата . След като издава третия си албум “Anastacia” певицата си взима 2-годишна пауза от музиката. През 2007 година се дами за своя телохранител – Уейн Нютън , само че три години по-късно подават документи за бракоразвод.

 Анастейша Getty

След още две музикални сбирки, през 2013 година се постанова Анастейша да пребори още по-тежка форма на рак . Певицата претърпява двойна мастектомия, а на идната година се завръща с нов албум – “Resurrection”, а с него и прекарванията си потвърждава своето име, което от гръцки значи „ възкресение “ .

През 2017 година Анастейша издаде албума си “Evolution” , който все още промотира със международно турне. България също трябваше да бъде част от него, само че плануваният концерт у нас на 1 юли 2018 година, за жалост, беше анулиран поради здравословни проблеми на уредника. Ние обаче не губим вяра и я чакаме скоро с нова дата у нас!

 Анастейша Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР