Анастасия Севастова не започна сезон 2022 по желания начин и

...
Анастасия Севастова не започна сезон 2022 по желания начин и
Коментари Харесай

Бивша представителка на топ 15 при дамите намекна за край на кариерата си

Анастасия Севастова не стартира сезон 2022 по стремежи метод и напусна Australian Open още в самото му начало. Латвийката отстъпи в поредни сетове на Магда Линет и отпътува назад към Европа, с цел да продължи с усилените тренировки, за да се приготви за идните шампионати. Феновете на Севастова обаче ще би трябвало да изчакат, преди да видят своята фаворитка назад на корта, тъй като тя разгласи, че за неустановен интервал от време си взима насилствена отмора от Тура заради травми.

В присъединяване си в телевизионно шоу по Националната латвийска телевизия Севастова разгласи неприятната за феновете й вест, която гласеше: " Ще си взема по-продължителна отмора. Не мога да кажа какъв брой тъкмо време ще бъде тя. " Самата някогашна номер 11 показа също, че не желае да поставя завършек на изявите си в WTA Тура, само че е наясно, че този миг наближава, тъй като контузиите й не разрешават да се изявява на мечтаното равнище на корта и се усеща все по-безсилна в мачовете си.

WTA n.65 Anastasija Sevastova announced a break from tennis due to injuries on Latvian tv show `Rīta panorāma`: " I will take a longer break. I don`t know how long ".
Article says she doesn`t want to end her career, but she`s aware it`ll be difficult to return to professional sport
— Diego Barbiani (@Diego_Barbiani)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР