Анастасия Христова, която стана третата напуснала от новия сезон на

...
Анастасия Христова, която стана третата напуснала от новия сезон на
Коментари Харесай

Анастасия от „Фермата“: Бях естествена, никой не може да изиграе такава роля

Анастасия Христова, която стана третата напуснала от новия сезон на „ Фермата “, предложения феновете на bTV и на предаването „ Тази заран “ във фризьорския си салон, с цел да показа какъв е животът ѝ след известното риалити шоу.

Вече отвън предаването Анастасия живее напълно естествен живот. Рано заран върви на подготовка, след това идва на работа в салона, където има претрупан работен ден, а по-късно се прибира у дома.



44-годишната жена продължава да следи „ Фермата “ и да стиска палци на Лора, Цвети и Виктор, които са ѝ любимците за спечелването на премията от 100 000 лв.. Конкретно Виктор ѝ е един от най-любимите съотборници и Анастасия показа в предаването, че би желала да има наследник като него. Според нея най-младият участник в предаването е и най-мъдър.

Докато гледа, Анастасия има опция да чуе мнението на някои от останалите участници, което не всеки път е ласкаво за нея, само че това не я тормози. Вместо да ги намрази, Анастасия стартира да ги харесва повече.

По време на играта си тя постоянно сменяше настроението си, което накара много от останалите да считат, че това е превземка. Анастасия обаче отхвърли това и съобщи, че никой артист не би могъл да изиграе всички тези страсти.



Във „ Фермата “ Анастасия показва качествата си като коафьор и правеше прическите на останалите участници. Те обаче имаха напълно малко време – единствено по един час, един път седмично. Според нея мъжете са много по-суетни от дамите, най-много Пламен, който дефинира като „ най-голямата кифла “.

Анастасия напусна предаването след двубой с Ваня Павлова, в който другата жена безапелационно победи. Фризьорката обаче не се усеща като губещ, тъй като си е тръгнала от предаването с доста нови другарства и тъй като се е научила да бъде по-смирена.

Още за участниците във " Фермата " може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР