Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се

...
Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се
Коментари Харесай

Анас Маздрашки и Ива Иванова са осминфиналисти на юношеския Australian Open

Анас Маздрашки при юношите и Ива Иванова при девойките се класираха за осминафиналите на сингъл на първия за годината шампионат от Големия шлем при подрастващите - Australian Open

При юношите Анас Маздрашки реализира четвърта поредна победа без да загуби сет, откакто българинът се наложи с над 6:3, 6:2 Кийгън Райс от Канада.

Преди този мач Маздрашки записа още един триумф в главната скица и две победи в квалификациите, а в спор за място на четвъртфиналите Анас ще играе против №2 в схемата и №6 в международната класация Николай Будков Кяер от Норвегия.

Поставената под №16 при девойките Ива Иванова надигра безапелационно с 6:4, 6:1 Талия Кокинис от Австралия. В първия кръг от конкуренцията пък родната тенисистка отстрани с 4:6, 6:4, 6:1 Лаура Брункел от Дания. На осминафиналите Ива ще играе против американката Аспен Шуман.



По-късно през днешния ден в шампионата на двойки Иван Иванов и Йоана Константинова ще изиграят срещите си от втория кръг. При юношите Иванов в тандем със Серхио Планея от Испания ще играят против първите сложени Федерико Сина от Италия и Реи Сакамото от Япония.

Йоана Константинова и Теодора Костович от Сърбия пък ще играят на осминафиналите против №7 в схемата Емерсън Джоунс от Австралия и Мика Стойсавлевич от Англия.

Треньор на българите за шампионатите в Австралия от страна на БФТ е Серафим Грозев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР