Анализатори проучиха къде е най-изгодно да се купи жилище с

...
Анализатори проучиха къде е най-изгодно да се купи жилище с
Коментари Харесай

Най-изгодните държави за покупка на имот през 2018 г.

Анализатори изследваха къде е най-изгодно да се купи жилище с капиталова цел през 2018 година Оказва се, че в редица страни ще се следи спад в цените на парцелите напролет. Затова е добре вложителите да изчакат първото тримесечие на годината. След април ще могат да купят парцел с най-малко 10% по-евтино в сравнение с в този момент.

Сърбия, Исландия, Филипините, Хонг Конг, Нова Зеландия, Канада и Чехия са най-изгодните пазари за придобиване на недвижими парцели с капиталова цел през Новата година. В тези страни жилищата поскъпваха гладко през цялата 2017 година и се чака тази наклонност да продължи и през 2018-а. Средно във въпросните страни повишаването е било сред 7% и 20% през миналите 12 месеца. Най-стабилен пазар остава Чехия. Очаква се растежът там да бъде сред 7% и 8% през настоящата година.

В другия завършек на класацията са Бразилия, Украйна, Русия, Катар, Казахстан, Македония и Виетнам. Там не е преференциално да се купуват жилища и къщи с капиталова цел. Обезценяването на парцелите през миналата година във въпросните държи е било сред 7% и 18%. Няма индикации, които да демонстрират превръщане на тренда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР