Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра е акцентирано

...
Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра е акцентирано
Коментари Харесай

“Контра”: Кой измежду Челси и Манчестър Юнайтед трябва да съжалява повече

Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра ” е подчертано върху равенството на Челси с Манчестър Юнайтед в най-дългоочаквания конфликт от Висшата лига.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов, Радослав Стойков и Даниел Любомиров обрисуваха основните аргументи за сполучливото състезание сред двамата треньори и фактът, че и двата тима имат учредения за оптимизъм след крайния резултат.

Не по този начин обаче стоят нещата при Ливърпул, който загуби от Нотингам с 0:1 и още веднъж показва неумения да се оправи без огромния брой изчезнали съществени футболисти. 

Арсенал пък направи една от редките си до момента неверни стъпки, от което с успеха си над Брайтън се възползва първенецът и главен преследвач Манчестър Сити.

Реал Мадрид още веднъж посочва, че за разлика от предишния сезон, този път няма никакви проблеми да вкарва голове и да натрупа победи без Карим Бензема в състава си. 

Барселона пък записа втора поредна безапелационна победа на “Камп Ноу ” и влиза с нараснало самочувствие преди съдбовния кръг в Шампионска лига.

В Серия “А ” зрелищният двубой сред Фиорентина и Интер бе белязан от редица дискусионни съдийски решения, а и от невероятната драма до последните секунди при триумфа с 4:3 на “нерадзурите ”.

Милан още веднъж се оправи с новобранец на “Джузепе Меаца ”, а Наполи записа 11-а поредна победа и мъчно може да се откри минус на машината на Лучано Спалети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР