АН АРБЪР, Мичиган (AP) — Мичиган нае Шерон Мур в

...
АН АРБЪР, Мичиган (AP) — Мичиган нае Шерон Мур в
Коментари Харесай

Мичиган повишава нападателния координатор Шероун Мур, за да замени Джим Харбо като главен треньор

АН АРБЪР, Мичиган (AP) — Мичиган нае Шерон Мур в петък, с цел да размени треньора Джим Харбо, давайки на 37-годишния нападателен координатор опция да управлява най-печелившата стратегия на колежанския футбол.

Училището направи този ход два дни откакто Харбо се измъкна да води Лос Анджелис Чарджърс с петгодишен контракт, който му дава още един късмет да преследва купа от Супербоул.

Мур беше 4-0, в това число победи над Охайо Стейт и Пен Стейт, до момента в който заменяше Харбо, до момента в който изтърпя две обособени санкции за евентуални нарушавания на разпоредбите на NCAA през сезон 2023.

„ Вече имахте визия за блестящата звезда, която той е “, сподели Харбо, преди да победи Вашингтон за националния шампионат предишния месец. „ Той е просто свръхестествен, толкоз интелигентен, работи толкоз старателно в това. “

Офанзивната линия на Мичиган беше измежду най-хубавите в страната при Мур, помагайки на обичайна мощ да възвърне славата си с национална купа и три следващи шампионата от Голямата десетка.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР