Американците от "Плейбой" отлъчиха своя "Плеймейт на годината". Нюйоркчанката Нина

...
Американците от "Плейбой" отлъчиха своя "Плеймейт на годината". Нюйоркчанката Нина
Коментари Харесай

Американците избраха Плеймейт на годината

Американците от "Плейбой " отлъчиха своя "Плеймейт на годината ". Нюйоркчанката Нина Даниел сграбчи наградата за 2018-та.

Първата фотосесия на Нина като плеймейтка е за месец април предходната пролет. Красавицата от "Бронкс " припомня на основната героиня от "Флашданс " и носи безгрижния дух на 80-те.



Тя има 160 000 почитатели в Инстаграм, където се е кръстила "Дивото зайче ". Интересното е, че Нина Даниел е в сериозна връзка от осем години.

На въпроса по какъв начин се усеща, когато получава секс известия от непознати, тя дава отговор:

"Някак занимателно е... Това не е нещо, което ме шокира. Понякога може да е малко натрапчиво, само че се привиква след време. Комично е, когато си помислиш, че някой може да реши да ти прати фотоси на пениса си. Получавам и много странни известия... "



В "Плейбой " Нина театралничи в чаша от мартини, като известните фемлини - комиксови персонажи на изданието, дело на въображението на Хю Хефнър.



Хубавицата е щастлива от обстоятелството, че макар голотата ѝ, изявлението, което е дала за списанието и задълбочено:

"Това е значимо за "Плейбой ". Как работи мозъкът ми, какво тая в сърцето си. Чрез списанието получих опция да покажа по какъв начин се усеща една жена в днешното общество. "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР