Американците, които са спечелили пари онлайн миналата година, временно са

...
Американците, които са спечелили пари онлайн миналата година, временно са
Коментари Харесай

Правихте ли пари с Venmo или PayPal миналата година? Какво трябва да знаете за вашите данъци

Американците, които са спечелили пари онлайн предходната година, краткотрайно са избягали от бруталния данъчен потрес тази година.

Службата за вътрешни доходи (IRS) съобщи през ноември, че още веднъж отсрочва противоречиво изискване за данъчна отчетност, ориентирано към американци, които са създали повече от $600 онлайн посредством приложения за заплащане на трети страни като Venmo, PayPal или Cash App.

Промяната на правилото – утвърдена от демократите през март 2021 година с приемането на Американския избавителен проект – ще изисква платформите за заплащане, в това число Venmo, PayPal, Etsy и Airbnb, да изпращат формуляр 1099-K до IRS и потребителите, в случай че техните транзакциите възлизат на повече от $600 през годината.

Вместо това IRS ще третира 2023 година като „ спомагателна преходна година “, което значи, че от приложенията за заплащане няма да се изисква да изпращат на потребителите формуляр 1099-K, в случай че техният брутен приход не надвиши $20 000 или са имали 200 обособени транзакции в границите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР