Американското турне за световния тенис елит продължава с пълна сила

...
Американското турне за световния тенис елит продължава с пълна сила
Коментари Харесай

Зрелището започва: Мастърс-ът в Синсинати събира всички големи имена в тениса

Американското турне за международния тенис хайлайф продължава с цялостна мощ и тази седмица, защото време е за втори следващ „ Мастърс “ шампионат – този в Синсинати с награден фонд 7 665 215 $. Той започва в понеделник, 14.08, и ще продължи до неделя, 20.08, като ще може да наблюдавате всички най-интересни срещи онлайн в ефира на MAX Sport 1 .

„ Мастърс “-ът в Синсинати се обрисува да бъде извънредно мощен, като в главната скица ще вземат участие всички тенисисти от Топ 20 на света. Директно от втори кръг ще стартират присъединяване си лидерът в международната класация Карлос Алкарас и Новак Джокович. Двамата може да се срещнат чак на финала в Синсинати. Това ще бъде първи шампионат за сърбина след загубата от испанеца във финала на „ Уимбълдън “.

Надпреварата няма да мине и без българско присъединяване. Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, обаче нямаше шанс при жребия и ще се изправи против Александър Зверев още в първия кръг на шампионата. Срещата е първа на Централния корт от вечерната сесия, което значи, че ще стартира към 02:00 часа българско време сутринта във вторник. Първата ракета на България пропусна „ Мастърс “-а в Торонто предходната седмица поради травма, само че ще бъде изцяло подготвен да започва в Синсинати. Не би трябвало да забравяме, че Гришо е първенец в конкуренцията от 2017-а година, когато във финала победи Ник Кирьос.

M O N D A Y
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР