Американският зам.-посланик в Москва Барт Горман е бил експулсиран, съобщиха

...
Американският зам.-посланик в Москва Барт Горман е бил експулсиран, съобщиха
Коментари Харесай

Москва изгони зам.-посланика на САЩ

Американският зам.-посланик в Москва Барт Горман е бил експулсиран, оповестиха за ТАСС от посолството на Съединени американски щати в съветската столица.

" Можем да потвърдим, че Русия е изгонила зам.-ръководителя на американското посолство Барт Горман, който беше вторият човек в посолството и един от основните членове на екипа му ", обявиха от задачата.

От Съединените щати изследват вероятни разновидности за реакция на стъпката на Кремъл. " Заместник съветският дипломат неотдавна напусна като част от ротация, защото командировката му завърши през януари. Действията на Русия против заместник-посланика на Съединени американски щати бяха неоснователни и ние считаме тази стъпка като напън в връзките и изследваме вероятни отговори ", обявиха от ведомството. От там настояват, че казусът не е обвързван с визата, защото тя е годна. " Мандатът на заместник-посланик Горман към момента не е завършил: той имаше годна виза и беше в Русия от по-малко от три години ", споделиха от посолството на Съединени американски щати в Москва.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР