Американският разследващ журналист Сиймур Хърш заяви пред германския в. ,

...
Американският разследващ журналист Сиймур Хърш заяви пред германския в. ,
Коментари Харесай

Сиймур Хърш: САЩ организираха саботажа на Северен поток, защото се страхуваха, че Германия ще отмени санкциите поради студената зима

Американският проверяващ публицист Сиймур Хърш съобщи пред немския в., че Съединени американски щати са организирали саботажа на " Северен поток " поради недоверието си към Германия, с цел да удържат Берлин в режима на антируски наказания. Според него ръководителят на Белия дом Джо Байдън от боязън е отсрочил детонацията на газопроводите от юни за септември 2022 година, оповестява ТАСС.
" Причината за това решение беше, че войната не вървеше доста добре за Запада и те се опасяваха от наближаващата зима. „ Северен поток 2 “ беше спрян от самата Германия, а не от интернационалните наказания, и Съединени американски щати се опасяваха, че Германия ще анулира глобите заради студената зима “, споделя Херш в изявлението, оповестено във вторник във в..

" Да, направиха го към края на учението [Baltops, което се организира през юни 2022 г.]. Но в последния миг Белият дом се изнерви. Президентът сподели, че се опасява да го направи. Той промени решението си и даде нови заповеди, даващи опция за взривяване на бомбите от разстояние когато и да е “, споделя Хърш. " Джо Байдън реши да не ги взривява тогава, през юни. (...) Но през септември той подреди това да бъде направено ", прибавя журналистът.
На 8 февруари Сиймур Херш съобщи в своя публикация, базирайки се на осведомен източник, че взривните устройства под съветските газопроводи са били сложени през юни 2022 година под прикритието на ученията Baltops от водолази на Военноморски сили на Съединени американски щати с поддръжката на норвежки експерти. Според Хърш решението за осъществяване на интервенцията е взето от президента на Съединени американски щати Джо Байдън след деветмесечни полемики със чиновници на националната сигурност в администрацията.
Ръководителят на пресслужбата на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриен Уотсън в отговор на питане на ТАСС назова изложената от Хърш версия „ съвършена неистина и цялостна небивалица “.

Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
15 Фев 202318814 Фев 2023221714 Фев 2023485914 Фев 2023433314 Фев 2023259614 Фев 20235069КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023118407 Фев 2023109310 Фев 2023351707 Фев 2023919
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР