Американският рапър Снуп Дог ще бъде консултант на Ен Би

...
Американският рапър Снуп Дог ще бъде консултант на Ен Би
Коментари Харесай

Снуп Дог ще бъде специален пратеник на NBC за Олимпийските игри в Париж

Американският рапър Снуп Дог ще бъде съветник на Ен Би Си (NBC) по време на Олимпийските игри в Париж през 2024 година, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на телевизионния канал.

" Нека честваме и да създадем тези игри незабравими, да взривим конкуренцията и да позволим на най-хубавите да блестят като злато ", се споделя в изказването на звездата на хип-хопа.

52-годишният рапър ще работи за Ен Би Си като " специфичен делегат " на Олимпийските игрите и ще предложи своя взор върху протичащото се в Париж. Той ще посети забележителностите на града, ще участва на надпревари и ще се среща със спортисти и техните другари и фамилии, оповестиха от малкия екран.

" Израснах, гледайки олимпийски игри, и се веселя, че ще мога да видя тези невероятни спортисти, които дават всичко от себе си в Париж. Това е празник на гения, всеотдайността и преследването на една по-висша цел ", сподели Снуп Дог, написа Дарик.

Съобщението не е изненадващо, защото рапърът дебютира като съветник по време на Олимпийските игри в Токио през 2021 година Направените тогава от него мнения и забележки станаха емблематични, напомня организацията./новини.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР