Американският рапър Кание Уест си призна, че не е прочел

...
Американският рапър Кание Уест си призна, че не е прочел
Коментари Харесай

Кание Уест не е прочел и една книга, а покойната му майка е английски филолог - Звезди

Американският рапър Кание Уест си призна, че не е прочел нито една книга през живота си и че за него " четенето е като да яде брюкселско зеле ", съобщи американското списание " Billboard ".

" Четенето за мен е като да хапвам брюкселско зеле. А говоренето е като да си вземеш царевичните равиоли на Джорджо Балди ", разгласи рапърът в изявление за

Водещият Дани Харис го репликира с думите:  " Има двама души: индивидът, който си мисли, че може, и индивидът, който си мисли, че не може. И двамата са прави. Точно това споделяше ти, само че това беше опростена версия ", съобщи Харис. Кание Уест на собствен ред го добави: " Точно по този начин - този, който печели надпреварата, е този, който има вяра, че може. Дъбът се крие в жълъда! "

Покойната майка на Кание - Донда Уест (починала през 2007 г.) е била учител по британска лингвистика и началник на департамента по " Английски, връзки, медии и спектакъл " в Чикагския държавен университет. Когато синът ѝ е на едвам на 10 години, двамата се реалокират в Китай, където тя краткотрайно преподава британски в университета в Нанкин.

Донда Уест е разказвала, че синът ѝ е бил единственият чужденец в класа си, само че че бързо се е приспособил и е научил китайски, макар че от този момент е не запомнил езика. А на въпроса за оценките си в гимназията Уест дава отговор: " Получавах шестици и петици ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР