Американският производител на чипове Qualcomm представи своята флагманска система-върху-чипа Snapdragon

...
Американският производител на чипове Qualcomm представи своята флагманска система-върху-чипа Snapdragon
Коментари Харесай

Новият процесор Snapdragon 845 поддържа технологията Broadcast Audio

Американският производител на чипове Qualcomm показа своята флагманска система-върху-чипа Snapdragon 845 в края на предходната година, а първите устройства с новия чип чакаме на събитието MWC 2018.
Резултатите от тестванията на новата SoC в най-популярните бенчмаркове към този момент са оповестени, само че чипът предлага още изненади. Според най-новата информация Snapdragon 845 разполага с хардуерната поддръжка на иновационната технология за безжично стриймване на тон Broadcast Audio .

Тази технология дава опция на потребителите да стриймват музикалния поток към няколко Bluetooth устройства. Така да вземем за пример, няколко души ще могат по едно и също време да слушат музика на своите безжични слушалки или да се направи подкаст за целия дом благодарение на няколко самостоятелни безжични колонки.



Qualcomm дава обещание идеална синхронизация на звука за всички включени по този метод устройства. Вече не е належащо закупуването на комплект специфични и скъпи смарт колонки, които могат да се синхронизират между тях (както вършат да вземем за пример HomePod или Amazon Echo). Snapdragon 845 разрешава да поставите в дома си напълно разнообразни безжични колонки (може и JBL) и да се наслаждавате на идеално синхронизиран звуков поток.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР