Американският президент Доналд Тръмп заяви пред журналисти, че лидерите на

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви пред журналисти, че лидерите на
Коментари Харесай

Тръмп: Русия и Китай се молят Байдън да е президент на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп съобщи пред публицисти, че водачите на Русия и Китай се молят демократът Джо Байдън да стане новият президент на Съединени американски щати.
„ Байдън, който е слаб и неефикасен. Президентът Си се смее на такива хора. И аз ще кажа: Президентите Си и Путин преди да заспят се молят Джо Байдън или някой като него да стане президент, с цел да могат да раздерат страната ни. ”, сподели Тръмп, съобщи БГНЕС., цитирайки РИА Новости.
Той напомни, че е въвел мита върху китайските артикули, премахвайки несъответствието в търговията с КНР и допринасяйки за развиването на американските компании, тъй че Пекин да не „ ограбва ” Съединени американски щати.
По-рано Тръмп съобщи, че Вашингтон ще продължи комерсиалните договарянията с Пекин няма да вкарва нови налози върху китайските артикули на стойност 350 милиарда $.
Последният кръг от американско-китайските търговски договаряния завърши в средата на май без резултат, на фона на още едно нарастване на американските мита върху китайските артикули. Съединените щати покачиха митата от 10% на 25% на китайския импорт на стойност към 200 милиарда $. Американският президент също по този начин разпореди започването на процеса на увеличение на митата върху целия останал импорт от Китай, който се прави оценка на към 300 милиарда $. В отговор китайското министерство на финансите заяви, че от 1 юни Пекин постанова увеличени мита върху вноса на артикули от Съединени американски щати в размер на 60 милиарда $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР