Американският президент Доналд Тръмп заяви, че ще е готов да

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че ще е готов да
Коментари Харесай

Тръмп на практика е готов да тръгне по бръснача на държавната измяна и за следващите избори

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че ще е подготвен да одобри информация от непозната страна за своя конкурент в президентска конкуренция през 2020 година, съобщи БГНЕС.
" Мисля, че може да желаете да чуете... няма нищо неприятно в слушането ", сподели Тръмп в отговор на въпрос на ABC News какво ще направи, в случай че страна като Русия или Китай му предложат такава информация.
Той отхвърли догатката, че това би означавало задгранична интервенция в американските избори. " Това не е интервенция, те имат информация - мисля, че ще я взема ", сподели Тръмп.
" Ако мисля, че нещо не е наред, щях да отида във ФБР - в случай че си помисля, че има нещо неправилно ", добави президентът. Но посочи, че през целия си живот не бил търсил ФБР - по-вероятно било в случай че нещо не му хареса в дадена среща, да изхвърли предлагащият му го от кабинета си.
Контактите сред екипа на Тръмп с Русия по време на президентската акция през 2016 година доведоха до следствие на ФБР - за вероятни секрети съглашения и възпрепятстване на правораздаването, както и няколко сходни настоящи следствия в Конгреса. Мълър заключи, че няма доказателства за скришен скрит план, само че специфичният прокурор счита, че Конгресът би трябвало да реши дали Тръмп не е попречил правораздаването. Според Мълър, няма по какъв начин това следствие да повдига обвиняване във федерално закононарушение, откакто Тръмп е на поста си - той е с имунитет и първо Конгресът би трябвало да реши на база следствието дали би трябвало да организира процедура по импийчмънт, с цел да може по-късно Тръмп да бъде упрекнат във федерално закононарушение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР