Американският президент Доналд Тръмп заяви, че продължава да има доверие

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че продължава да има доверие
Коментари Харесай

Тръмп: Имам доверие в Ким Чен-ун, не искам и война с Иран

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че продължава да има доверие на севернокорейския водач Ким Чен-ун по въпроса с денуклеаризацията на КНДР, съобщи Франс прес.

„ Ние подписахме съглашение, в което се приказва за денуклеаризацията ", сподели Тръмп, имайки поради договореностите, реализирани с Ким на срещата им в Сингапур.
Ким Чен-ун разгласи завършек на мораториума върху  ядрената стратегия на Северна Корея "Светът скоро ще види новото стратегическо оръжие, с което разполагаме ", съобщи Чен-ун
Изказването на американския президент е в отговор на известието, че Северна Корея приключва мораториума върху нуклеарната си стратегия.

„ Мисля, че той е човек на дадената дума ", посочи американският президент пред публицисти,я преди да вземе присъединяване в празненствата по случай Нова година в имението му във Флорида.

Американският водач засегна и иранския въпрос. На въпрос дали напрежението с Иран ще докара до война Тръмп, представен от „ Ройтерс”, отговори: „ Дали желая война? Не. Искам мир. Харесвам мира. И Иран би трябвало да желае мир повече от всяка друга държава”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР