Американският президент Доналд Тръмп заяви, че новината за ефективността на

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че новината за ефективността на
Коментари Харесай

Тръмп заподозря нарочно забавяне на ваксината срещу COVID-19

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че новината за успеваемостта на имунизацията против COVID-19 е оповестена след президентските избори, единствено с цел да не завоюва.

Федералната организация по медикаментите трябваше да разгласи по-рано не по политически аргументи, а с цел да бъдат избавени човешки животи, написа Тръмп в Tуитър.

В поредност от туитове Тръмп съобщи, че Американската организация за медикаментите и Демократическата партия изчакаха пет дни, с цел да разгласят успеваемостта на имунизацията, тъй като не желали той да завоюва с помощта на имунизацията.

"Ако Байдън беше президент, нямаше да има ваксина още четири години, нито Федералната организация по медикаментите би я одобрила толкоз бързо. " „ Бюрокрацията би унищожила милиони животи “, написа Тръмп.

Той също по този начин упрекна медиите, че "прогнозират резултатите от изборите " и че това е интервенция в изборите и би трябвало да носят отговорност за това.

The and the Democrats didn’t want to have me get a Vaccine WIN, prior to the election, so instead it came out five days later – As I’ve said all along!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР