Американският президент Доналд Тръмп се закани, че ще надвие на

...
Американският президент Доналд Тръмп се закани, че ще надвие на
Коментари Харесай

Тръмп и Джо Байдън си размениха закани за бой

Американският президент Доналд Тръмп се закани, че ще надвие на пердах някогашния вицепрезидент Джо Байдън, в случай че последният извърши опасността си " да му хвърли крепък бой ", съобщи Асошиейтед прес.

В тирада в университет в Маями във вторник, Байдън подложи на остра рецензия Тръмп, като подсети за отправените му обвинявания в полов тормоз. Той загатна оповестен през 2005 година видеозапис, в който Тръмп се хвали пред събеседник, че има триумф измежду дамите, на които се харесвало, когато той ги задява.

" Питаха ме дали бих желал да вляза в спор с този благородник (Тръмп), и аз споделих: Не! " - съобщи Байдън пред студентите, поддръжници на неговата Демократическа партия. - " Ако бяхме възпитаници в горните учебни класове, бих го завел зад физкултурния салон и бих му хвърлил крепък бой. "

Днес Тръмп отвърна в Туитър: " Лудият Джо Байдън се пробва да се прави на нахакано момче. А той, в действителност, е умствено и физически слаб и все пак ме заплашва за повторно с физическа кавга. Но той не ме познава - незабавно ще бъде съкрушен и ще лее горчиви сълзи. Не заплашвай хората, Джо! "

Българска телеграфна агенция
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР