Американският президент Доналд Тръмп не се радва ни най-малко на

...
Американският президент Доналд Тръмп не се радва ни най-малко на
Коментари Харесай

Ироничен плакат с Тръмп-Терминатора краси Мексико

Американският президент Доналд Тръмп не се радва ни минимум на почитание и любов в Мексико, след всичките офанзиви и обиди към страната поради мигрантите и построяването на граничната стена.

Отскоро огромно крайпътно пано - 13 на 7 м, в Мексико сити, на което комично е изобразен Тръмп като извънземно създание, приканва водачите " Да създадат Америка още веднъж велика ".

Фонът на паното е на червени и бели линии. Лицето на Тръмп, което е без месо, наподобява на това на Терминатора - с оголени зъби и също като фона, на който е нарисуван обликът, е в синьо и алено, като несъмнено, не е пропуснат и смешния вкоренен рус перчем на стопанина на Белия дом.

Паното е сложено край вътрешното околовръстно шосе на мексиканската столица, известно с името Periferico. То се е появило там предходната седмица, откакто не е съумял опитът да бъде сложено в Съединени американски щати.

Първоначалният план е бил плакатът да бъде подложен в американски град, споделя неговият основател Мич О’Конъл - живеещ в Чикаго художник. " Америка се опасява да сложи този подигравателен афиш ", споделя О’Конъл.

Идеята обаче се видяла добра на Мексико, доколкото още в предизборната си акция бъдещият американски президент много атакуваше прилежащата на Щатите страна. От Белия дом се въздържат да разясняват случилото се.

RT Reuters " Alien Donald Trump appears on Mexico City billboard https://t.co/rkvIdJeRAj pic.twitter.com/e9EQMEkRhr "
— Tony De Vos (@milou1st) 28 юли 2017 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР