Американският президент Доналд Тръмп нарече фалшификат книгата на журналиста Майкъл

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече фалшификат книгата на журналиста Майкъл
Коментари Харесай

Като фалшификат окачестви американският президент книгата на журналиста Майкъл Улф

Американският президент Доналд Тръмп назова фалшификат книгата на журналиста Майкъл Улф , отдадена на него. В Туитър той означи, че това е измислена книга, написана от изцяло дискредитиран създател.

По мотив изказванията за психическото му положение, Тръмп дефинира себе си в обществената мрежа като " доста постоянен талант ". 
Президентът беше наименуван политически талант и от своя консултант Стивън Милър , който в интервю за Си Ен Ен сподели: Истината е, че президентът е политически талант, който победи против 17 необикновено надарени хора, като смъкна династията Буш и династията Клинтън, надделя медиите с техните 90% отрицателно отразяване и направи всичко това за хората, за своята тактика и визия.

В отбрана на Доналд Тръмп се изрече и шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майкъл Помпео , който назова описанието на президента в книгата чиста фикция. 
От своя страна Помпео, разяснявайки митингите в Иран, изрази мнение, че те не са завършили.  Той дефинира политическата система в Иран като  " теократичен режим, извърнат с лице към предишното " и упрекна управляващите, че и преди са потушавали всеобщи митинги. Директорът на 

Централно разузнавателно управление на САЩ изрично отхвърли обвиненията  на Техеран, че неговата организация стои зад протестните дейности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР