Американският президент Доналд Тръмп е поканил руския си колега Владимир

...
Американският президент Доналд Тръмп е поканил руския си колега Владимир
Коментари Харесай

Тръмп поканил Путин във Вашингтон през есента

Американският президент Доналд Тръмп е поканил съветския си сътрудник Владимир Путин във Вашингтон през есента. Това заяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс.
Тръмп упорства: Срещата с Путин мина по-добре от тази в НАТО Той понесе тежки рецензии за държанието си в Хелзинки
Сандърс не посочи къде тъкмо ще се срещнат двамата водачи, само че означи, че диалозите за организирането ѝ към този момент са в ход.

По-рано през вчерашния ден Белият дом съобщи, че Тръмп не е склонен с предлагането на Путин Русия да разпита американски жители, а в подмяна Вашингтон да получи достъп до 12-те съветски хакери, упрекнати в интервенция в президентските избори в Съединени американски щати преди две години.
„ Тайм ” с провокативна корица: На кого вярвате? На нея можем да забележим колаж от лицата на съветския президент Владимир Путин и американският му сътрудник Доналд Тръмп
Тръмп и Путин се срещнаха публично за първи път в Хелзинки в на 16 юли, само че детайлности от диалозите им не бяха огласени.

Кремъл към момента не е коментирал информациите за допустима втора среща сред двамата водачи.

А шефът на разследващите служби на Съединени американски щати Дан Коутс беше сюрпризиран от новината за тази покана, съобщи Асошиейтед прес.

Коутс участваше във конгрес по сигурността в Аспен, Колорадо, където трябваше да приказва по време на полемика. Точно в този миг пристигна новината за поканата. Модераторката на полемиката журналистката от Си Ен Би Си Андреа Мичъл се намеси в диалога и заяви новината. Коутс съобщи, че това е ново за него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР