Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще предложи Робърт Уилки за министър по въпросите на ветераните

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ще предложи за министър по въпросите на ветераните Робърт Уилки, който извършва краткотрайно длъжността след уволняването преди два месеца на Дайвид Шулкин, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Уилки е някогашен заместник-министър на защитата, отговарял за персоналния състав и бойната подготвеност.

Тръмп огласи решението си на демонстрация в Белия дом, обвързвана с промяната в пандизите.

Уилки пристигна през вчерашния ден в залата за конференции на Белия дом, с цел да одобри чека със сумата от заплатите на Тръмп за първото тримесечие, които той подарява на министерството.

Бившият министър Дейвид Шулкин беше уволнен поради етичен скандал в министерството, обвързван със скъпи пътувания - негови и на брачната половинка му - за сметка на данъкоплатците.

Преди Уилки Тръмп предложи за министерския пост персоналния си доктор Рони Джаксън, само че предишния месец той се отдръпна, откакто в Сената породиха въпроси дали има нужния опит за поста, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР